Libris - Poslovno savjetovanje

Aktivirajte svoj potencijal

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Team building u Varaždinu

Varaždin - jedinstvena destinacija za kreativne team building programe

Jedinstveni team builing programi u Varaždinu - lako dostupnoj destinaciji iz većine mjesta u Hrvatskoj, gradu kandidatu za Europsku prijestolnicu kulture 2020.

Kao što je danas iznimno popularno promovirati se kao tvrtka koja posluje zeleno i drži do zaštite okoliša, pokušajte biti jedinstveni i promovirati se kao tvrtka koja drži do kulture i kulturne baštine. Svojim sudjelovanjem u Librisovim specifičnim team builing programima koji se naslanjaju na teme iz kulture i kulturne baštine, vaša tvrtka može se predstaviti kao angažirani promicatelj prijenosa znanja i promotor kulturnog razvoja.

Odlučite se za naš jednodnevni ili dvodnevni team building program koji ćemo zajedno tematski oblikovati ovisno o vašim specifičnim potrebama izborom iz naših menadžment radionica i naših interdisciplinarnih kreativnih radionica ili društveno angažiranih aktivnosti.

Radite na razvoju vaših timova u šarmantnoj atmosferi grada baroka, kulture, glazbe i cvijeća. Neka boravak u Varaždinu za vašu tvrtku i vaš tim bude posebno iznenađenje i vrijedno iskustvo.

Upiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.