Libris - Poslovno savjetovanje

Aktivirajte svoj potencijal

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Team building u Varaždinu

Varaždin - jedinstvena destinacija za kreativne team building programe

Jedinstveni team builing programi u Varaždinu - lako dostupnoj destinaciji iz većine mjesta u Hrvatskoj, gradu kandidatu za Europsku prijestolnicu kulture 2020.

Kao što je danas iznimno popularno promovirati se kao tvrtka koja posluje zeleno i drži do zaštite okoliša, pokušajte biti jedinstveni i promovirati se kao tvrtka koja drži do kulture i kulturne baštine. Svojim sudjelovanjem u Librisovim specifičnim team builing programima koji se naslanjaju na teme iz kulture i kulturne baštine, vaša tvrtka može se predstaviti kao angažirani promicatelj prijenosa znanja i promotor kulturnog razvoja.

Odlučite se za naš jednodnevni ili dvodnevni team building program koji ćemo zajedno tematski oblikovati ovisno o vašim specifičnim potrebama izborom iz naših menadžment radionica i naših interdisciplinarnih kreativnih radionica ili društveno angažiranih aktivnosti.

Radite na razvoju vaših timova u šarmantnoj atmosferi grada baroka, kulture, glazbe i cvijeća. Neka boravak u Varaždinu za vašu tvrtku i vaš tim bude posebno iznenađenje i vrijedno iskustvo.

Upiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, mogućnost rezervacije smještaja i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Više informacija možete saznati ovdje.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće