Libris - Poslovno savjetovanje

Aktivirajte svoj potencijal

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Radionica "Uhvati svjetlost"

Radionica Uhvati svjetlost!

Voditelj: Vida Meić, bacc. art. education
Termin: (prema dogovoru)
Ciljna skupina: Poslovni sektor i šira javnost (svi zainteresirani)
Organizator: Libris d.o.o.
Lokacija: (prema dogovoru)

RADIONICA „UHVATI SVJETLOST!“

Cilj radionice je oslobađanje kreativnosti polaznika i njihov ulazak u interdisciplinarnost.

Sadržaj radionice: Polaznici će kreativnost oslobađati posebnom tehnikom slikanja na fotopapiru pomoću prirodnih materijala (limun, voda, ocat, kava…) i svjetlosti! Ovom tehnikom izrađuju se originalni radovi koji odišu ekspresivnošću, apstrakcijom i improvizacijom. Radi se o spontanom kreiranju koje ne dopušta odlazak u stroge figurativne forme. Polaznici se odmiču od tradicionalnog komponiranja, stvaraju bez nužne ravnoteže, simetrije, centriranosti. Na fotopapir se gleda kao na polje psihičke improvizacije, a stvaranje postaje neka vrsta nesvjesne terapije i tehnika opuštanja i uživanja! Prilikom slikanja na fotopapiru lako se savladavaju osnove fotografije uz prisjećanje na funkcioniranje starih, analognih fotoaparata. Djela nastala na fotopapiru polaznici će prenositi na keramiku, staklenke (na stare keramičke pločice i već iskorištene staklenke). U apliciranju fotopapira na keramiku i staklo usvaja se zanimljiva 'transfer' tehnika.

Radionica je namijenjena: svima koji žele biti kreativniji i inovativniji u poslu i privatnom životu.

O KONCEPTU LIBRISOVIH KREATIVNIH PREZENTACIJA/RADIONICA

Tvrtka za poslovno savjetovanje Libris d.o.o. poslovnom i privatnom sektoru po izboru nudi sudjelovanje u multidisciplinarnim prezentacijama/radionicama iz više tematskih područja. Ova vrsta prezentacija/radionica jedinstvena je i koncipira se kreativno ovisno o ciljnoj skupini polaznika/publike. Polaznici Librisovih događanja dobivaju priliku upoznati se s određenim teoretskim sadržajem koji uobičajeno nije vezan uz njihovu struku ili svakodnevni posao, već uz neku sasvim novu kulturnu, umjetničku, gastronomsku ili neku drugu djelatnost ili pak više njih zajedno. Osnovni cilj ovih prezentacija/radionica je stjecanje dodatnih znanja i vještina te oslobađanje i jačanje kreativnih potencijala poslovnih ljudi/šire publike.

O VODITELJU PREZENTACIJE:

Vida Meić svoju kreativnost počinje razvijati još u osnovnoj školi, primarni interes bio joj je fotografija. Nakon završene gimnazije i srednje glazbene škole, odlučuje svoj život posvetiti vizualnoj umjetnosti. Trenutno studira na Akademiji likovnih umjetnosti, nastavnički odsjek, u klasi Ines Krasić. Vodi brojne kreativne radionice za djecu i odrasle. Dosad je održala jednu samostalnu izložbu i sudjelovala na brojnim grupnim izložbama.

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, mogućnost rezervacije smještaja i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Više informacija možete saznati ovdje.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće