Libris - Poslovno savjetovanje

Aktivirajte svoj potencijal

Naše usluge

Tvrtka Libris osnovana je 2007. godine. Područje poslovanja obuhvaća čitav niz aktivnosti, od obrazovnih programa za poslovni sektor, savjetovanja o programima EU, organizacije događanja (event management), organiziranja specijaliziranih tečajeva stranih jezika do prijevoda i lektoriranja tekstova. Sjedište tvrtke je u Varaždinu, no naši su programi koncipirani za područje čitave Hrvatske i regije. Sve programe poslovnog savjetovanja, ovisno o potrebi, možemo izvoditi na više stranih jezika. 
Iz našeg stalnog programa tematske edukacije o specifičnim EU sadržajima nudimo okrugle stolove i predavanja na specifične EU teme  Naši su predavači vrsni poznavatelji tematike koju izlažu, a predavanja koncipiraju  interaktivno i uz navođenje primjera iz prakse. Usvajanjem specifičnih znanja o EU poslovni ljudi postižu suverenost za aktivno uključivanje u programe razvoja i nastup na razvijenim tržištima. U ovom području Libris također pruža informacije i savjete  o mogućnostima dobivanja potpore i sredstava u okviru EU projekata. 
Librisove specifično krojene kreativne radionice, jedinstveni team building programi i atraktivni event management nude inovativna rješenja za rast i razvoj. Istovremeno se radi o sadržajima kojima se može postići jedinstveni PR i pozitivno ojačati imidž svake tvrtke.
Na području prevođenja imamo više od dvadeset godina iskustva i veliki tim vanjskih suradnika, specijaliziranih za pojedine vrste prevođenja. U mogućnosti smo usluge prevođenja pružiti kvalitetno i brzo za čitav niz stranih jezika.
Na svim područjima poslovanja Libris ima kvalitetan i stručan tim suradnika. Tijekom godina surađivali smo s brojnim renomiranim domaćim i stranim tvrtkama.
 
Naše usluge:
  • Lake vještine menadžmenta 
  • Predavanja i savjetovanje na EU teme
  • Komunikacijske radionice
  • Kreativne radionice
  • Programi jačanja tima (Team Building) 
  • Organizacija događanja (Event Management)
  • Tečajevi stranih jezika
  • Prijevodi i lekture
Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, mogućnost rezervacije smještaja i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Više informacija možete saznati ovdje.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće