Libris - Poslovno savjetovanje

Aktivirajte svoj potencijal

POLITIKA PRIVATNOSTI TVRTKE LIBRIS d.o.o.

Libris d.o.o. je društvo koje u potpunosti poštuje Vašu privatnost i Vaše osobne podatake te će Vaše podatke koristiti u skladu sa zakonskim odredbama koje se odnose na zaštitu osobnih podataka. Ovom Politikom privatnosti definiraju se postupci koje Libris d.o.o. poduzima za zaštitu privatnosti. Molimo da Politiku zaštite privatnosti povremeno provjeravate s obzirom na moguće izmjene. Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate uvjete Politike privatnosti.

Poslovni procesi i web stranica tvrtke Libris d.o.o., usklađeni su sa sljedećim nacionalnim i EU pravnim okvirom vezanim na zaštitu podataka i privatnost korisnika:

  • Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) (Uredba EU 2016/679),
  • Direktiva o privatnosti u elektroničkim komunikacijama (Direktiva 2002/58/EC).

U svrhu zaštite Vaše privatnosti, Libris d.o.o. primjenjuje sljedeća načela:

  • prikupljamo samo informacije koje su potrebne,
  • Vaši podaci koriste se isključivo u svrhu koja je navedena,
  • Vaše osobne podatke ne prosljeđujemo trećim stranama niti ih javno objavljujemo,
  • ne koristimo automatiziranu obradu podataka,
  • Vaše podatke ne čuvamo ukoliko to više nije potrebno,
  • ne pratimo posjete našoj web-stranici,
  • provjeravamo jesu li Vaši podaci sigurno pohranjeni.

VRSTA I NAČIN NA PRIKUPLJANJA PODATAKA

Libris d.o.o prikuplja ograničene informacije o Vama isključivo u svrhu odgovaranja na Vaš zahtjev ili upit. Web stranica se može koristiti bez davanja osobnih podataka. Međutim, ukoliko želite poslati upit vezano uz neku od usluga ili drugu vrstu suradnje, za obradu upita potrebni su neki osobni podaci. U tom slučaju potrebno je poslati ili na drugi način otkriti ime, prezime, adresu elektronske pošte, broj telefona, te podatke ili dokumente koji se odnose na određenu vrstu usluge ili suradnje. Osobni podaci obrađuju se isključivo za svrhe o kojima ste obaviješteni u trenutku sakupljanja podataka. Ukoliko ste mlađi od 16 godina, prije davanja osobnih podataka obvezni ste priložiti suglasnost roditelja ili zakonskog zastupnika.

OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Obradu ove web stranice i Vaših osobnih podataka vodi:
Libris d.o.o.
Vrazova 15
HR-42000 Varaždin

SVRHA PRIKUPLJANJA OSOBNIH PODATAKA

Vaši se osobni podaci obrađuju isključivo u svrhu odgovaranja na Vaš zahtjev ili upit, radi mogućeg zasnivanja suradnje ili radnog odnosa ili u svrhu izvršavanja ugovornih odnosa (novih ili već postojećih).

TRAJANJE POHRANE OSOBNIH PODATAKA

Sve osobne podatke koji se obrađuju na osnovi zakona Libris d.o.o. čuva u okviru zakonom određenog razdoblja. U slučaju davanja Vaše privole za čuvanje podataka u određenu svrhu, Libris d.o.o. će zadržati prikupljene i obrađene Vaše osobne podatke.

Ukoliko se prijavljujete u svrhu ostvarivanja radnog odnosa u tvrtki Libris d.o.o., Libris d.o.o. će prikupiti i obraditi Vaše osobne podatke te će Vam u slučaju da se zaposlenje ne ostvari vratiti Vaše podatke, ili će ih na Vaš zahtjev uništiti.

U svakom trenutku možete zatražiti prekid daljnje obrade Vaših osobnih podataka.

NAČIN KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA

 Vaše osobne podatke koristimo isključivo u svrhu odgovaranja na Vaš zahtjev ili upit. U slučaju davanja privole, poslat ćemo Vam informacije o našim uslugama. Treća strana neće imati pristup Vašim osobnih podacima, niti će ih Libris d.o.o. s trećom stranom dijeliti.

NAČIN OSIGURAVANJA INFORMACIJSKE SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA

Radi osiguranja zaštite osobnih podataka prikupljenih putem ove stranice Libris d.o.o. koristi standardne tehnološke i sigurnosne zaštitne mjere, pravila i postupke. Ukoliko nas želite kontaktirati putem obrasca za kontakt na našoj web stranici ili izravno putem e-pošte, podaci koje ćete podijeliti s nama neće biti pohranjeni na našoj web stranici, niti će biti preneseni bilo kojoj trećoj strani.

Nadalje, radi osiguranja tajnosti osobnih podataka, praksa je društva Libris d.o.o. da sve korisnike – osobito nezavisne dobavljače usluga posebno obvezuje na dužnost čuvanja tajnosti podataka i dozvoljava korištenje tih podataka samo u mjeri u kojoj je to potrebno radi pružanja usluga društvu Libris d.o.o.

Unatoč činjenici što Libris d.o.o. koristi mjere zaštite stranice putem koje se prikupljaju osobni podaci, Libris d.o.o. ne jamči za potpunu tajnost osobnih podataka koji se prenose putem Interneta. Stoga Libris d.o.o. poziva korisnike, prije nego daju osobne podatke putem ove stranice, da samostalno i na vlastitu odgovornost procjene sve prednosti i rizike takve razmjene informacija.

“KOLAČIĆI”

Kako bismo posjete našim web stranicama učinili atraktivnim i omogućili korištenje određenih funkcija, na različitim stranicama koristimo takozvane kolačiće. To su male tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem uređaju kako bi se prikupile informacije o ponašanju posjetitelja. Kolačići mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta web stranicama) ili trajni. Kolačići ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu ili utvrditi vašu adresu e-pošte. Pravna osnova za obradu osobnih podataka korištenjem kolačića je članak 6. stavak 1. prvi podstavak (f) GDPR. Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki web stranica i za bolje korisničko iskustvo. Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na
stranicama preglednika kojim se koristite.

VAŠA PRAVA

Putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. možete saznati posjedujemo li i obrađujemo li Vaše osobne podatke te im, ako želite, možete pristupiti u svrhu:

  • pristupa svim Vašim prikupljenim osobnim podacima,
  • ispravka Vaših osobnih podataka,
  • ograničavanja obrade Vaših osobnih podataka,
  • brisanja svih Vaših osobnih podataka,
  • prigovora na obradu Vaših osobnih podataka.

PRAVO NA PRITUŽBU

Eventualne prigovore na našu obradu Vaših osobnih podataka u svakom trenutku možete uputiti izravno nadležnom nadzornom tijelu:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)
Martićeva 14
HR - 10 000 Zagreb
Telefon: +385 1 4609 000
Fax: +385 1 4609 099
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.web: http://www.azop.hr

Zadnja izmjena Politike privatnosti: 25. 5. 2018.

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, mogućnost rezervacije smještaja i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Više informacija možete saznati ovdje.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće