Libris - Poslovno savjetovanje

Aktivirajte svoj potencijal

Osnovne usluge

Prijevodi

Prijevodi nisu samo puki prijenos teksta iz jednog jezika u drugi. Kvaliteta prijevoda dio je vašeg imidža, slika vašeg poduzeća. Prijevod mora biti u duhu jezika na koji se prevodi, a samo vrhunski prevoditelji s dugogodišnjim iskustvom i provjerene kvalitete mogu vam ponuditi prijevod s kojim se želite identificirati.  U pismenom prevođenju Librisovi prevoditelji pokrivaju specifična stručna područja kao što su prijevodi poslovnih, pravnih, trgovačkih, medicinskih i tehničkih dokumenata.
Nudimo također čitav niz različitih vrsta usmenog prevođenja: konsekutivno, šaptano prevođenje (chuchotage), simultano/konferencijsko prevođenje uz mogućnost organiziranja prevoditeljskih kabina i tehničke podrške.

Lekture

Točna gramatika i pravopis te dobar stil doprinose kvaliteti vašeg dokumenta. Greške se mogu izbjeći ukoliko angažirate iskusnog lektora koji će pažljivo pregledati i lektorirati vaš dokument prije nego se objavi ili pošalje primatelju.

Pouzdani prevoditelji/lektori i čuvari poslovne tajne

Naručene prijevode isporučujemo u dogovorenom vremenskom roku.  Svi naši unutarnji i vanjski suradnici poštuju obvezu čuvanje poslovne tajne.