Libris - Poslovno savjetovanje

Aktivirajte svoj potencijal

Dvotjedni tečajevi stranih jezika

DVOTJEDNI tečaj stranog jezika za početnike i pasivne poznavatelje!

Librisov interaktivni dvotjedni tečaj zamišljen je kao intenzivni tečaj u ukupnom trajanju od 30 školskih sati, odnosno u nastavnim jedinicama od po 3 školska sata svaki radni dan. Tečajevi počinju svakog 1. u mjesecu. Tečajevi otvorenog tipa (za javnost) odvijaju se svaki radni dan od 18:00 do 20:30 sati u prostorijama Librisa, a tečajevi za tvrtke u dinamici po želji naručitelja, u prostorijama naručitelja.  Aktivno sudjelovanje u predavanjima je obavezno, a polaznici na kraju tečaja dobivaju LIBRISOVU svjedodžbu o pohađanju tečaja. Steknite osnove znanja jezika ili osvježite Vaše znanje u ubrzanom programu učenja stranog jezika u samo dva tjedna!

Cijena mjesečnog tečaja po polazniku 1200,00 kn + PDV

Upit e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Za dodatne informacije mob. 098370981 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

S radošću Vas očekujemo na našem tečaju!

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, mogućnost rezervacije smještaja i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Više informacija možete saznati ovdje.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće