Libris - Poslovno savjetovanje

Aktivirajte svoj potencijal

Mjesečni tečajevi stranih jezika

Brzi i povoljni tečajevi jezika u samo mjesec dana!

Librisovi ubrzani tečajevi stranih jezika (engleski, njemački, talijanski, ruski i drugi) odvija se kao intenzivni mjesečni tečaj u ukupnom trajanju od 12 školskih sati, odnosno u nastavnim jedinicama od po 3 školska sata svakog petka. Sudjelovanje u predavanjima je obavezno, a polaznici na kraju tečaja dobivaju LIBRISOVU svjedodžbu o pohađanju tečaja.  Tečajevi počinju svaki prvi petak u mjesecu u trajanju od 18,00-20,30 sati u prostorijama Libris d.o.o.

Cijena mjesečnog tečaja po polazniku 990,00 kn + PDV

Obrazac prijave dostaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Za dodatne informacije na raspolaganju smo Vam na tel. 098 370981 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

S radošću Vas očekujemo na našem tečaju!

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, mogućnost rezervacije smještaja i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Više informacija možete saznati ovdje.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće